REFISZ

reformatus

1 2

márc.22

insta page1

16326461 1338665102871266 1932286808 o

SFbBox by psd to wordpress

bannerkicsi

Adatvédelmi nyilatkozat

Tisztelt Látogatónk!

Amikor Ön a Református Fiatalok Szövetségének (REFISZ) internetes honlapját látogatja, eközben személyes adatainak egy részét is átadja számunkra.
Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok (cookies = sütik) automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.
Honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.
Az Ön adatait, amelyek a honlapunk látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, a REFISZ nem adja tovább, kivéve azokat az automatikusan képződő technikai adatokat, melyek a honlap látogatottsági statisztikájával kapcsolatosan az internetes szervert fizikailag üzemeltetőnél keletkeznek.
Az internetes ügyfélszolgálatunkon - a honlap látogatásával összefüggésben - kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink, feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá.
Ha Ön kérdést kíván feltenni vagy megosztja velünk véleményét, azt a Kapcsolat/Impresszum menüpont alatt található csatornákon tudja megtenni.
Ez a tájékoztató a honlapunk tartalmi és formai egységesítésével kapcsolatos adatvédelmi információkat tartalmazza.