REFISZ

reformatus

1 2

márc.22

lelki gondozás netes Sok szövegs

insta page1

16326461 1338665102871266 1932286808 o

SFbBox by psd to wordpress

bannerkicsi

REFISZ Nyári tábor 2018

Kedves fiatal Barátunk, Testvérünk!

Idén 2018. augusztus 6-12-ig Balatonszárszón tartjuk Nyári táborunkat, melyre Téged is nagy szeretettel várunk.
Milky Way - Tejút a táborunk címe. "Isten vezet majd szüntelen." 

Idén egy pályázat keretén belül kb 200 fiatalnak lehetősége van nagyon kedvezményes áron részt venni a táborban, ennek jelentkezési határideje azonban 2018. június 7-e. Bővebb információt erről a jelentkezés során kaphatsz.

A pályázatos és a kedvezményes jelentkezés is június 7-ig tart, ezek részletéről a lejjebb található jelentkezési űrlapok kitöltése során kaphatsz pontos tájékoztatást.

Bármilyen kérdéseddel fordulj Beke Barbarához (nyugodtan tegezd őt is, ahogy a REFISZ-ben mindenkit) az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Milky Way (Tejút) - Isten vezet minket.

„A magam útját akarom járni!”-Sokszor gondoljuk ezt, amikor keressük a helyünket a világban vagy amikor nem akarunk mindent úgy csinálni, mint a szüleink, vagy mások. Mégis, néha olyan jól jönne iránymutatás... Egy döntés előtt:
"Melyiket válasszam, minek lesz jó vagy rossz következménye? - bárcsak előre tudhatnám!"
Isten vezet téged- néha nehéz utakon, akár a fájdalmat is megengedve, de nem vagy egyedül azon az ösvényen, amelyen jársz. Hogy mégis hogyan ismerheted fel Őt és az ő vezetését, hogyan értheted meg az ő akaratát-ebben próbál segíteni majd a nyári tábor témája. Gyere el, hogy felfedezhesd: Az Úr téged is vezet!

A műhelyekre való jelentkezés a normál jelentkezési időszak lezártával nyílik meg, erről e-mailes tájékoztatást fog kapni minden jelentkező, ezért (is) fontos, hogy pontosan és helyesen add meg az e-mail címedet.

Jelentkezés az itt található jelentkezési lap (és az abból következő további űrlapok) kitöltésével

 

reflogo

parokia logo

csplogo crop

sdg2